Kulturfjøsen i Fuglesteg 29.08.2015:  

med Åshild Mundal (vokal), Jostein Ansnes (gitar) og Øyvind Engen (cello)

Høyr "Fritt fall"

Siste ekstranummer:" Wonderfull to night!

Høyr "Å gje godord"

Høyr "Forventningar"

   

      

Åshild Mundal i Fuglesteg 29.08.2015
Over 120 fjellfolk gledde seg over fin musikk og vakker sang!
Tusen takk til Åshild Mundal (vokal), Jostein Ansnes (gitar) og Øyvind Engen (cello) for ein flott konsert i Fuglesteg laurdag ettermiddag!!

Når Åshild Mundal  synger, må man høre etter. Hun har en inderlighet, ærlighet og varme bakt inn i sin profesjonelle fremførelse av låtene fra sitt soloalbum. Reportuaret består av låter som mange vil kjenne seg igjen i: Jordnære, men lyrisk vakre, melodiøse tekster om relasjoner, selvtillit, kjærlighet og de mange valg man hele tiden står foran. Sangene formidles på hennes vakre sognemål, som i seg selv skaper et lite stykke Norge så vel som en særegen identitet og ekthet. Musikken kan best beskrives som melodiøs visepop, der referanser til f.eks. Paul Simon, Joni Mitchell, Fleetwod Mac og Shawn Colvin kan høres. Likevel er det en tydelig artist med en egen musikalsk stemme. Åshild framstår som nær og troverdig i musikalsk samspill med akustiske gitarer, cello, enkle pianotoner og lett, luftige perkusjon.

Hennes første soloalbum ”I fritt fall” kom ut i 2011. Låta “Lukklegaste i Verdi” ble A-listet på NRK P1 i 2012. Samme låt ble kåret til “Årets Fylkestopp” i 2011 i Sogn & Fjordane. Øverst er første singel fra hennes andre album.

Åshild opptrer som oftest i trio-format med Jostein Ansnes på gitarer og Øyvind Engen  på cello, i tillegg til seg selv på sang og piano. I tillegg kan hun gjøre intime konserter som duo eller som artist med husband.